utvald Misomarinerad Skrei – nordisk fisk möter japanska smaker
Skrei är en vandrande torsk från Nordnorge, känd för sitt fasta, vita kött och rena smak. I det här receptet får skreien en asiatisk touch med en marinad av miso,...
Grillad skrei – med rökig finish på cederträ
Lär dig grilla skrei utan skinn – med hjälp av rimlag, direkt grillning och en rökig finish på cederträ. Ett perfekt recept för sommarens middagar.
🧡 Lax – Pinklax eller Kalixlax?
🧡 Lax – Vad är skillnaden på Pinklax och Kalixlax? Hos Miljöfiskbilen arbetar vi med vildfångad lax från hållbara bestånd. I vårt sortiment finns två typer av lax – Pinklax...
Fishtacos på rimmad Red Snapper
Red Snapper är en fast och saftig fisk med en söt, nästan hummerliknande smak – perfekt att grilla och lägga i tacos. Receptet fungerar lika bra med Skrei, Hälleflundra, Sej,...
Citrusmarinerad skrei med avokadokräm
En fräsch och elegant rätt där skreien får en lätt syrlig smak av citrusmarinad och serveras med en krämig avokadoröra. Perfekt för en lätt och lyxig middag.
Skrei med bönor, bacon och fänkål
En enkel och smakrik rätt där den fina skreien får sällskap av krispigt bacon, mjuka bönor och aromatisk fänkål. Perfekt för en lyxig men lättlagad middag.
Räkor med citrusdoftande chili-aioli
Ett enkelt och smakrikt tillbehör där sötman från räkorna möter den friska hettan från Aji Lemon Drop i en len och krämig majonnäs. Perfekt som förrätt eller plockmat! Ingredienser (4 portioner)...