Om oss

 

08-68 40 91 00 

Telefontid: Mån-Sön 14-21:00, dock kan vi inte alltid svara ifall vi är upptagna med leveranser.   

 

Miljöfiskbilen - Ett företag med fokus på framtiden.

Vi tillhandahåller fisk av högsta kvalitet som alltid är vildfångad dessutom är den alltid MSC miljömärkt eller småskaligt fiskad i Sverige. 

Störst på Svensk fisk
Miljöfiskbilen är idag störst gällande antal svenska produkter av alla Sveriges butiker, vi har i sortimentet för omedelbar leverans totalt nio olika sorter.

Vårt fokus är i första hand Svensk fisk från norr men vi har även abborre och gös från Mälaren och Hjälmaren beroende på säsong

  • Kalix - Vildlax, Abborre, Löja MSC, Löjrom MSC, Sikrom
  • Örnsköldsvik - Strömming
  • Hjälmaren och Mälare - Gös MSC och Abborre

 

Störst på Vildlax
Vi är idag ensamma om att levererara både Vildlax från Kalix och även Vildlax Sockeye från Alaska. Vildlaxen sälj i flera format däribland file, fjärilskotlett och helsida.

 Störst på Tonfisk
Vi säljer endast MSC märkt tonfisk och vi säljer den i tre format stekar, bellie eller som Poke tärningar. Vi säljer både Vit Tonfisk och Gulfenad Tonfisk. När det gäller Tonfisk så är det endast MSC märkt som gäller.

Miljömärkningar

Miljömärkninar
Det finns många olika märkningar med de vi fokuserar på är MSC för fisk och MSC, ASC och Krav för skaldjur. Några av våra svenska produkter har ingen miljömärkning men det är för att de alla är småskaligt fiskade. 

 

Svensk Miljöfisk AB

Hallvägen 32
121 62 Johanneshov

orgnr 556937-5982

info@miljofiskbilen.se

08-68 40 91 00

 

Razmus duktig säljare från Miljöfiskbilen

Razmus - En av våra duktiga säljare