Störst på Svensk & Vildfångad fisk Fri Hemleverans över 990kr

Smörstekt Stillahavsspätta – Från Miljöfiskbilen.se till ditt Bord

Posted on juli 19 2023


Skapa en minnesvärd middag med detta utsökta recept på smörstekt Stillahavsspätta. Hos oss på Miljöfiskbilen.se hittar du alltid den bästa kvalitetsfisken, hållbart fångad och levererad direkt till din dörr.

Smörstekt Stillahavsspätta med Citron & Persilja

Ett traditionellt sätt att njuta av fisk, detta recept på smörstekt Stillahavsspätta är enkelhet i sin bästa form. Den läckra spättan, som smörsteks till perfektion, ger en härlig textur och smak som harmonierar med friskheten av citron och persilja.

Ingredienser:

- 4 stillahavsspättafiléer från Miljöfiskbilen.se
- 3 msk smör
- 1 citron
- Färsk persilja, finhackad
- Salt och peppar

Vår spätta kommer från hållbara källor, vilket innebär att du kan njuta av din måltid med vetskapen att du bidrar till en sundare planet. Hos Miljöfiskbilen.se tar vi stolthet i att leverera fisk av högsta kvalitet direkt till ditt kök.

Detta recept är enkelt att följa, vilket gör det perfekt för både vardag och fest. Den smörstekta spättan är härligt krispig på ytan men mjuk och saftig inuti. Servera med potatis, sallad eller dina favoritgrönsaker för en komplett måltid.

När du handlar hos oss på Miljöfiskbilen.se får du inte bara tillgång till premiumfisk utan också till en mängd recept och matlagningsråd. Oavsett om du är en erfaren hemmakock eller bara börjar utforska världen av sjömat, finns vi här för att göra din matlagningsupplevelse enklare och mer njutbar.

Varför vänta? Börja din matlagningsresa nu med vårt smörstekta Stillahavsspätta recept. Hos Miljöfiskbilen.se är din nästa utsökta måltid bara ett klick bort och levererat direkt till din dörr.

Nya inlägg