Hoppa över innehåll

Fri hemleverans över 990kr

Störst på Svensk & Vildfångad fisk

Recept

Kall Dillsås (som i skolan)

Denna kalla dillsås är en skolmatsklassiker som ger en nostalgikänsla. Varje gång detta recept delas blir det en stor uppståndelse. Såsen är både enkel och god, och den är omöjlig att misslyckas med.

Den är perfekt att använda med våra lättlagade produkter som panerad spätta eller sprödbakad torsk

Ingredienser:

  • 3 dl gräddfil
  • 1 dl filmjölk, vanlig yoghurt eller crème fraiche
  • 0,5 dl majonnäs
  • 1 dl bostongurka
  • 1 kruka dill, finhackad och färsk (eller 2 paket djupfryst dill)
  • 1 msk citronsaft
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk strösocker
  • En nypa svartpeppar (du kan behålla samma mängd som för 4 personer)

Tillagning: Blanda ihop alla ingredienser och ställ i kylen en stund innan servering. Lätt att göra och mycket smakrikt!

Tidigare inlägg
Nästa inlägg

Tack för att du prenumererar

Denna e-post har redan blivit registrerad!

Beställ rätten

Välj inställningar

Ändra val

Välj inställningar

this is just a warning
Login
Varukorg
0 Varor