Störst på Svensk & Vildfångad fisk Fri Hemleverans över 990kr

Miljöfiskbilen lanserar Svenskodlad Regnbågslax från Svenska sjöar

Posted on maj 23 2024

Stockholm, Sverige – Miljöfiskbilen, en ledande leverantör av hållbart fiskade och miljövänliga sjömatprodukter, är stolta över att meddela tillägget av Premium Regnbågslax till sitt redan omfattande sortiment. Denna högkvalitativa lax, direkt från de kalla och rena sjöarna i Norra Sverige, är inte bara märkt med "Från Sverige" utan även av sashimi-kvalitet, vilket placerar den bland de bästa sjömatprodukterna tillgängliga på marknaden.


Miljöfiskbilens nya regnbågslax är ett bevis på företagets engagemang för miljön och hållbarhet. Fisken är odlad enligt strikta miljövänliga metoder som garanterar minimal påverkan på de naturliga ekosystemen. Detta initiativ är en del av Miljöfiskbilens bredare strategi att erbjuda konsumenterna hälsosammare och mer hållbara matval utan att kompromissa med kvaliteten.


"Vi är entusiastiska över att introducera vår svensk regnbågslax, som inte bara förenar exceptionell kvalitet med hållbar praxis utan också stöder den svenska lokalproduktionen," säger Johan Selin, VD på Miljöfiskbilen. "Vårt mål är att fortsätta leda vägen för en hållbar framtid inom fisk- och skaldjursindustrin samtidigt som vi tillhandahåller de finaste produkterna för våra kunder."


Premium Regnbågslax är tillgänglig för beställning via Miljöfiskbilens webbplats och utvalda återförsäljare. Varje förpackning innehåller individuellt vakuumförpackade filéer, vilket säkerställer maximal färskhet och bekvämlighet för slutkonsumenten. För mer information om Miljöfiskbilen och dess produkter, besök www.miljöfiskbilen.se. 


Om Miljöfiskbilen


Miljöfiskbilen är den ledande fiskbilen och webbshop för försäljning av svensk och vildfångad fisk och skaldjur. Som ledande inom branschen har vi etablerat oss som en nyckelspelare för konsumenter som värdesätter både hållbarhet och kvalitet. Vårt engagemang för miljön och strävan efter att endast erbjuda produkter av högsta kvalitet gör oss till ett förstahandsval för medvetna konsumenter som söker äkta och ansvarsfullt fångad sjömat.

Nya inlägg