Störst på Svensk & Vildfångad fisk Fri Hemleverans över 990kr

Miljöfiskbilen Introducerar ny premiumprodukt: Landodlad Norsk Lax

Posted on maj 23 2024

Stockholm, Sverige – Miljöfiskbilen är stolta att meddela lanseringen av vår nya premiumprodukt: landodlad norsk lax. Denna högkvalitativa lax är odlad i toppmoderna, landbaserade anläggningar i Norge, vilket säkerställer en produkt som är både hållbar och smakrik.

En Miljömedveten Innovation

Vår nya norska lax odlas i landbaserade anläggningar, vilket eliminerar risken för parasiter som laxslöss och minskar den ekologiska påverkan på våra hav. Vattnet filtreras var fjärde timme för att garantera en ren och hälsosam miljö för laxen att växa i. Denna avancerade recirkuleringsteknik säkerställer att laxen alltid odlas under optimala förhållanden.

Högkvalitativ Produkt

Den landodlade laxen är känd för sin överlägsna smak och textur. Den kontrollerade odlingsmiljön möjliggör exakt övervakning av alla faktorer som påverkar fiskens hälsa och utveckling, vilket resulterar i en produkt av exceptionell kvalitet. Denna lax erbjuder en frisk och smakrik upplevelse som du kan lita på för både kvalitet och hållbarhet.

Hållbarhet i Fokus

Miljöfiskbilen är engagerade i att erbjuda produkter som är producerade med hänsyn till miljön. Den landodlade laxen representerar vårt åtagande att leverera hållbara och ansvarsfullt producerade skaldjur till våra kunder. Genom att använda innovativa metoder säkerställs att varje steg i produktionsprocessen är så miljövänligt som möjligt.

Fördelar med Landodlad Lax:

  • Fri från Laxlöss: Odlingen på land eliminerar risken för parasiter, vilket resulterar i en renare och mer hälsosam produkt.
  • Optimerad Vattenkvalitet: Vattnet i anläggningarna filtreras var fjärde timme för att säkerställa en optimal miljö för laxen.
  • Hållbar Produktion: Anläggningarna använder avancerad teknik för vattenåtervinning, vilket minskar resursanvändningen och skyddar miljön.

Citat från VD:

"Vi är otroligt glada över att kunna erbjuda denna högkvalitativa och hållbara lax till våra kunder," säger Johan Selin, VD för Svenska Ishavet AB. "Denna produkt representerar framtiden för hållbart fiske."

Beställ Din Landodlade Lax Idag

Den landodlade norska laxen är nu tillgänglig för beställning hos Miljöfiskbilen. Besök vår webbplats miljofiskbilen.se för att lära dig mer och göra din beställning. Upplev skillnaden med en produkt som är både hållbar och av högsta kvalitet.


Om Miljöfiskbilen:
Miljöfiskbilen är dedikerade till att erbjuda högkvalitativ och hållbart producerad fisk och skaldjur till våra kunder. Med fokus på miljövänliga metoder och utmärkt kundservice strävar vi efter att leverera de bästa produkterna direkt till din dörr.

Nya inlägg